Over mij

Marion en Doodlehome Roef

Met natuurlijk4U/Natuurlijk4Dogs producten en artikelen ben ik niet uit commerciële overwegingen begonnen. Ik heb de naam Natuurlijk4U/Natuurlijk4Dogs wel bewust gekozen omdat ik een stukje van de natuur aan de mensen/dieren wil geven door middel van de door mij vervaardigde hoogwaardige producten! Zelf ben ik genetisch belast met o.a. astmatische bronchitis en (contact)eczeem. Nadat ik eind 2011 was geslaagd voor een erkend Allround Nagelstyliste diploma en aan de slag ging als nagelstyliste kwam abrupt hiervoor een abrupt einde omdat ik over mijn gehele lijf, armen, benen en hoofd eczeem kreeg. Wat bleek, ik ben voor diverse polymeervarianten super allergisch en dit product zit bijna in alle nagelproducten. Mijn droom viel alleen niet uiteen, erger nog ik had er een serieus gezondheidsprobleem bij gekregen.

Gezien mijn kennis van het vervaardigen van producten (voor informatie zie hieronder in de tekst) was ik in staat om voor mezelf ten behoeve voor mijn eigen eczeem crèmes (uiteindelijk 3 varianten), zeep en shampoo te maken en zo mijn eigen eczeem onder controle te krijgen en ook te houden. Omdat ik daarbij ook diabetes heb was voor mij de standaard cortison zalf voor mijn eczeem geen optie of oplossing gezien het negatieve effect hiervan op mijn bloedsuikerwaarden.

De uitdaging voor mij was hierdoor onbewust geboren. Voor mij zat/zit de uitdaging om alles natuurlijk & biologisch te maken vandaar de door mij gekozen naam Natuurlijk4U voor mijn gemaakte en ontwikkelde producten & artikelen. Gezien de Europese Cosmetica wetgeving, waaraan we overigens voldoen, daarvoor hebben we inmiddels de volgende stappen en investering gedaan. Een extern laboratorium heeft onze producten getest en gesteld dat we volledig aan de wettelijke normen volgens Europese Cosmetica wetgeving voldoen. Hiervan zijn afschriften in onze winkel in Lutten zichtbaar. Ik ben hier super trots op!

Meer dan 35+ jaar al weer, ben ik actief binnen de fokkerij, kynologie en vachtverzorging van heel veel rassen. Heel veel honden heb ik de afgelopen jaren kunnen helpen met heel veel verschillende soorten vachtproblemen. Sommige vachtproblemen waren simpel op te lossen andere waren heel heftig en ernstig en duurde alles wat langer voordat de kwaal weg was. Mijn werkzaamheden waren internationaal o.a. als producent/research van het vachtverzorgingsproducten merk Dog’s Stuff.

Afgelopen jaren heb ik wederom honden met zeer slechte vachten, die zelfs waren opgegeven, met diverse producten van thans mijn eigen biologische producten van Natuurlijk4U | Natuurlijk4Dogs én persoonlijk advies weer goed gezond in hun weer mooi glanzende vacht gekregen! Door diverse gebeurtenissen in mijn leven kwam ik vorig jaar op een soort van T-splitsing te staan en heb ik de  uitdaging die zich voor deed opgepakt. Sinds 2015 is mijn eigen DoodleTrimsalon een feit. Met heel veel enthousiasme verzorg ik de vachten van de vele mixen van Doodles. Ik zeg bewust mixen omdat er veel variaties voor wat betreft verparingen mogelijk zijn, en alle combinaties en vachten meer dan welkom zijn in mijn mooie exclusieve DoodleTrimsalon in het mooie Overijsselse Lutten.

Service, prijs en kwaliteit staan bij ons op nummer 1. Voor iedereen dient een bezoek aan onze DoodleTrimsalon mogelijk en betaalbaar te zijn. Behalve dat ik exclusief voor Doodles de vachten verzorg en/of trim geef ik ook vachtverzorging  workshops & privéles & cursus voor Doodles-eigenaren waarbij ik de eigenaar leer de vacht van hun hond zelf te onderhouden. Voor beide een 100% win-win situatie want jij bouwt zo een band op met je Doodle en je hoeft niet elke 8 weken naar de trimsalon en… je Doodle ziet er altijd mooi, verzorgd en gezond uit. Wens je hierover meer informatie neem telefonisch contact met mij op!

Voor mijn vaste klanten heb ik een abonnement prijs. Ook hierover meer wanneer je naar de trimsalon komt en ik je alles persoonlijk kan uitleggen! ?En de uitbreiding houdt nog niet op, sinds 01-01-2018 zijn alle kniphondenrassen van harte welkom in mijn nieuwe bedrijfsgedeelte genaamd Trimsalon Knip. Wat vertel je me nu? Ga je de Doodles verlaten? Nee hoor zeker niet, alle Doodles zijn nu en in de toekomst van harte welkom alleen merkte ik toen ik Diva (een Shih Tzu) knipte, dat ik hieraan heel veel plezier beleefde en toen dacht ik waarom niet… waarom zou jezelf dit geluk en plezier ontzien? Een aantal weken een en ander overdacht en het besluit genomen. 1 januari 2018 ben ik van start gegaan met mijn Trimsalon Knip.

Zoals de naam van de trimsalon verraadt is knippen, effileren en scheren of wel inkorten van honden vachten een ware passie van mij! Niet voor niets heb ik speciaal hiervoor een perfecte vloeibare shampoo → ontwikkeld die niet alleen perfect verzorgd op korte maar zeker ook op lange termijn. Om maar iets van de unieke kenmerken van de shampoo te noemen is dat je hebt geen conditioner na het wassen meer nodig wat betekend dat de droogtijd ten opzichte van de andere producten die doorgaans worden gebruikt wel met 50% korter is! Ook wordt de vetlaag van de vacht niet aangetast en zo nodig hersteld.