Sample Multi-Crème & VachtSpray

Je heb je hond geborsteld en toch je mist wat en erger nog je weet dat wanneer we 1 uur verder zijn de klitten komen er al weer in zitten?!?

De VachtSpray heeft een frisse lenteachtige geur die door vele gebruikers als prettig wordt ervaren. De VachtSpray geeft een super verzorgde vacht zonder dat je gebruik hoeft te maken van bijvoorbeeld een conditioner na het wassen. Ieder haartje wordt verpakt in een microfilm van natuurlijke ingrediënten zodat de wijduitstaande schubben (de schubben vormen de bakstenen voor de elementen van 1 haar) worden aaneengesloten en staan niet meer als haakjes uitstaan waardoor de vacht als zeer makkelijk kambaar wordt ervaren.

Glanzend haar is een kwestie van gesloten haarschubben. Stel je voor dat je een kluit wol hebt met allerlei haken eraan, dat is ook moeilijk te ontwarren. Zo ook met hondenharen, wanneer de haarschubben gesloten zijn dan is het haar glad, en licht reflecteert nu eenmaal beter op een glad oppervlak. Hierdoor krijg je een glanzend effect en geen klitten. Dit is de reden dat beschadigd haar er dof uitziet en gigantisch klit.

De basis ingrediënten zoals Sheabutter & Cocoa Butter & Glycerine & Vitamine E & Etherische oliën aangevuld met natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de vacht niet klit of pluizig wordt maken dat de vacht na een borstelbeurt weer als zijde aanvoelt. Wederom een hoogstandje van technische kennis gecombineerd met de vruchten van de natuur. Hieronder uitleg over de huid.

De opperhuid bevat haarfollikels waar het haar uit groeit. Van elke haar zit er een gedeelte in de huid, de haarwortel en steekt er een gedeelte uit de huid, de haarschacht. De haarschacht bestaat uit keratine of hoornstof. Dit is dood materiaal. Het pigment in de huid bepaald de kleur van de haren. Pigmentkorrels komen alleen voor in de kleuren bruin en zwart. De vachtkleur wordt bepaald door de verhouding tussen de zwarte en de bruine korrels. Bij een gebrek aan pigment is de vacht wit. Iedere haar heeft een spiertje die de haar rechtop kan trekken. Op deze manier vormt er een luchtlaag tussen de haren die dient ter isolatie van het lichaam.

Beide producten zijn 100% natuurlijk en vrij van chemicaliën!

Wat zou het fijn zijn wanneer je toch “iets” zou kunnen doen of gebruiken en je hond klitvrij zou blijven. Natuurlijk4Dogs biedt jou deze unieke vachtverzorging oplossing. Je neemt ter grote van een erwt van de Multi-Crème in je handen en wrijft de Multi-Crème vloeibaar net als de haarwax voor mensen. Dan knijp je aan de uiteinden van de vacht de Multi-Crème erin. Wees niet bang om dit te doen want zou onverhoopt toch ergens wat meer Multi-Crème komen dan pak je de VachtSpray en sprayt een keer of drie over de vacht en automatisch wordt de Multi-Crème dan weer verdeeld over de vacht en hersteld de zogenaamde haarschubben tot een glad geheel.

Ben je klaar voor de ervaring van de oplossingen van de natuur?
Klik op de rode button of klik HIER →