Advent Vlog

1 december 2017 ben ik gestart met vlogs die de advent maandaanbieding(en), en de acties voor December 2017 laten zien. Allerlei acties voor de producten van Natuurlijk4Dogs en ook vachtverzorgingsworkshops aanbiedingen evenals mijn DoodleTrimsalon behandelingen acties . Hou de website goed in de gaten zodat je niet mist of te laat komt want de aanbiedingen zijn slechts 24 uur geldig! Elke dag wordt een link actief gemaakt.

Waar staan de Adventvlog linken?
Meteen op de eerste pagina waar je op land wanneer je deze website bezoekt. Of een andere mogelijkheid is dat je mijn YouTube kanaal bezoekt. Ook daar zal ook vanaf 1 december 2017 de video’s elke dag te zien zijn! Aanmelden als lid van mijn YouTube kanaal  is gratis en het voordeel is dan dat je een e-mail krijgt wanneer er een nieuwe video te zien is.

3 gedachten over “Advent Vlog

  1. […] Wil je al wat inkopen gaan doen voor de kerst dan is deze website in de maand december 2017 wellicht een leuk idee om te bookmarken bij je favorieten. In de maand december 2017 heb ik in mijn webshop een vlogmaand met veel aanbiedingen. Neem is een kijkje zou ik zeggen. Elke aanbieding is 24 uur geldig! Hier het internet adres http://www.natuurlijk4dogs.nl […]

  2. […] Vlogs December 2017 […]

  3. […] ook weer een leuke??? advent vlog ??op mijn webshop en neem is een kijkje. De ??? advent vlog […]

Reacties zijn gesloten.