Doodle Vacht Spray

9.95 (incl. btw)

Doodle Vacht Spray

Speciaal om uit te proberen een kleine verpakking voor jou. De Doodle VachtSpray is speciaal gemaakt voor de (Labra) Doodle met een natuurlijk anti-oxidant die helpt om de haren van de vacht van jouw Doodle te herstellen en waar nodig te beschermen, wat in de praktijk betekend minder klitten en zijn er klitten dan zijn die makkelijk op te lossen. Ideaal als onderhoud van je Doodle zijn of haar vacht. Je hebt geen klitjes of krijgt en ook geen nare hondenlucht bij regen of een frisse duik in het water.

Zit je Doodle in een vachtwisseling of zit de vachtwisseling eraan te komen dan is deze spray ideaal om makkelijk en snel door deze klitfase heen te gaan zonder dat je letterlijk de haren uit je hoofd trekt van menselijke frustratie. Jij ervaart met de Doodle Vacht Spray de betekenis van quality time in plaats van ergernis omdat alles tijdens het borstelen van een leien dakje gaat.

Beschrijving

Speciaal om te proberen een kleine verpakking voor de vacht van jouw Doodle jou. De Doodle VachtSpray is speciaal gemaakt voor de (Labra)Doodle met een actie anti-oxidant die helpt om de haren van de vacht van jouw Doodle te herstellen en te beschermen. Ideaal als onderhoud van je Doodle zijn of haar vacht waardoor je geen klitjes hebt of krijgt en ook geen nare hondenlucht bij regen of een frisse duik in het water.

Zit je Doodle in een vachtwisseling of zit de vachtwisseling eraan te komen dan is deze spray ideaal om makkelijk en snel door deze klitfase heen te gaan zonder dat je letterlijk de haren uit je hoofd trekt van frustratie.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 100 × 10 × 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…