Insecten Crème

13.95 (incl. btw)

Insecten Crème

Let op ALLE zepen/shampoos hebben dit effect, ook de vlooienshampoos, maar niet alle zepen/shampoos zijn automatisch geschikt voor de hondenhuid om mee gewassen te worden erger nog ze maken de huid en vacht kapot met alle gevolgen van dien! Een hond met een kapotte vacht wordt uiteindelijk ziek.

Beschrijving

Ervaar het verschil met de 100% biologische producten van Natuurlijk4Dogs. In deze multifunctionele vacht & huidcrème zit o.a. 100% pure Aloë Vera, Sheacocobutter, Tamanu Olie en Cocosolie en vele andere geneeskrachtige planten & kruiden. Deze   producten geven de vacht een bijzondere gezonde levenskwaliteit zoals:

  • Energie in de vacht (prachtige diepe kleur)
  • Levendigheid van de vacht (mooi vol)
  • Kracht en sterkte in de vacht (niet meer afbreken)
  • Gezondheid (ervaar de glans en spiegel van de vacht)

Je zal meteen het verschil van de vacht van de hond voelen. En wat dacht je van de typische wintervoetjes met sneetjes en kloofjes, ook hiervoor is de multi-crème een ideale oplossing. Zijn er al sneetjes dan binnen een week alles weer heel. Dus mijn tip meenemen wanneer je op wintersport gaat want je wil toch niet dat je lekker wil skiën of genieten van de wintertaferelen en je niet alles kan doen omdat de pootjes van je viervoeter open liggen.

Een gezonde verzorging bij eczeem en overmatig bijten en krabben zonder (voor zover bekend) bijwerkingen.

Betreft de aandoening bijvoorbeeld “Atopie” een overgevoeligheid voor stoffen in de lucht dan is dit vaak seizoensgebonden. Dit is te vergelijken met hooikoorts bij mensen. Atopie uit zich vaak al voor het 3e levensjaar. Om de vicieuze cirkel van bijten – huid kapot – nog meer bijten – etc. etc. te stoppen gebruiken we de vachtcrème met vachtspray en eventueel wassen met de hondzeep.

Het kan ook gebeuren dat een hond een overgevoeligheid heeft voor iets waar zijn huid of vacht direct mee in aanraking komt, zoals een vloerkleed, een kussen of schoonmaakmiddel. Dit geeft vaak jeuk aan de buik, onderkant van de poten en de kin, omdat het vaak oppervlakten zijn waar de hond op ligt.

Het kan moeilijk te achterhalen zijn waar de hond precies allergisch voor is, maar zodra de bron bekend is, is de oplossing eenvoudig: het wegnemen van deze bron is dan voldoende. Is de oorzaak niet bekend dan adviseren we de vachtcrème met vachtspray en te wassen met hondzeep.

Extra informatie

Gewicht .5 kg
Afmetingen 100 × 50 × 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…