Paard & Pony Anti-Klit Spray

0.00 (incl. btw)

De Paard & Pony Anti-Klit Spray

Ook weer een volledig natuurlijk hoogstandje gemaakt van alleen ingrediënten die de natuur ons biedt. De anti-klit spray helpt je bij het verzorgen van de manen en staarten zodat klitjes zeker bij regelmatig gebruik tot het verleden behoren. Goed te gebruiken in combinatie met Vacht Spray, Multi Olie en Multi Crème. Geen klitten meer bij regelmatig gebruik.

Beschrijving

Ook weer een volledig natuurlijk hoogstandje gemaakt van alleen ingrediënten die de natuur ons biedt. De anti-klit spray helpt je bij het verzorgen van de paarde & pony manen en staart zodat klitjes zeker tot het verleden behoren. Uitermate goed te gebruiken in combinatie met de Vacht Spray, Multi Olie en Multi Crème en de voordelen van deze producten. Ken je de voordelen van deze producten niet vraag de hulp lijn aan.

Maakt de haren van de manen en staart lekker doorkambaar en heeft een hemelse geur die totaal weer terugkomt wanneer de hondenvacht nat wordt zodat de irritante honden geuren absoluut tot het verleden behoren! En… klitten komen bij regelmatig gebruik niet meer voor!

 

Extra informatie

Gewicht 0.51 kg
Afmetingen 10 × 2 × 10 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…