Shampoo in blokvorm

9.95 (incl. btw)

De shampoo in blokvorm

De solide ook wel vaste blok shampoo genoemd, is volledig handgemaakt. Heeft alleen natuurlijke ingrediënten en is bijvoorbeeld zeer zuinig in gebruik. Je kan een middelgrote langharige hond wel 50 keer wassen. In tegenstelling tot de traditionele vloeibare shampoos irriteert deze shampoos niet en geeft veel uitkomst en oplossingen bij diverse varianten van huid en vacht problemen.

Essentieel voor een blokshampoo om zijn lange levensduur te krijgen is, dat de blokshampoo na gebruik opdroogt.Daarom op laten drogen in de op deze website te verkrijgen natuurlijke zeepbakjes die de blokshampoo goed laten drogen zodat je een lange levensduur krijgt.

Maak jouw keuze voor jouw blok shampoo:

Beschrijving

Alle Natuurlijk4dogs shampoos hebben vanzelfsprekend de standaard natuurlijke  ingrediënten en heeft als grote kenmerk en eigenschap het vuil extreem te verwijderen en onnodig vet te verwijderen waardoor de haarschubben open gaan staan. Doordat de de haarschubben openstaan wordt de vacht direct kwetsbaar en is het noodzaak daarna de vacht weer optimaal te beschermen met een natuurlijk product zoals de blok conditioner!

Overigens de blok shampoos maakt NIET zacht of pluizig maar behoudt de natuurlijke structuur van de vacht. Super goed te gebruiken bij een zogenaamde was en blaas methode. Perfect te gebruiken in combinatie met de blok conditioner! Een tip om de vaste blokshampoo te gebruiken is om een half uur voordat je het gebruikt in een klein laagje van lauwwarm wat er te leggen zodat het blok wat zachter en als het ware vloeibaar wordt. Je krijgt dan het beste van twee werelden namelijk de intense verzorging van het vaste blok en het makkelijk verwerken van een vloeibare shampoo.

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.160 kg
Afmetingen 100 × 50 × 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…