Scharen

0.00

Beschrijving

Ik verkoop diverse type scharen voor het knippen en uitdunnen van de (Doodle)vachten. Bewust verkoop ik online geen scharen omdat voor verschillende structuren van vachten verschillende type scharen worden gebruikt. Het advies voor scharen aan te schaffen is eerst persoonlijk contact met me op te nemen om te weten welke schaar voor jouw type vacht van je hond te gebruiken is. Een bezoek aan mij fysieke shop is op afspraak altijd mogelijk.

In het verleden is het te vaak voorgekomen dat er mensen bij mij een workshop over vachtverzorging volgden en dat de cursist niet de correcte scharen had aangeschaft. Ze zien mij makkelijk en eenvoudig knippen en vragen zich dan af waarom dit bij hun niet gebeurd. Uiteraard geef ik de cursisten informatie over het gereedschap en vervolgens is het hun duidelijk waarom ze een miskoop hebben gedaan omdat ze voordat ze die scharen aanschafte de gerichte materialen  en gereedschapskennis misten.

Uiteraard is deze webshop een commerciële webshop alleen voel ik me er niet goed bij om gereedschap te verkopen op onkunde en missen van kennis van de webshop bezoeker!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.