Waterblazer (Doodleblazer)

115.00

Beschrijving

De waterblazer wordt individueel getest en 100% werkend opgestuurd.
Doubleblaster DS is met geluidsdemper. Eindelijk een professionele waterblazer die veel minder herrie maakt dan de normale Doubleblaster. Het verschil met de normale Doubleblaster is dus dat de Doubleblaster DS een stuk stiller is. Dat is natuurlijk prettiger voor u maar ook voor de hond of kat (of ander huisdier).

De Doubleblaster DS heeft ook een iets dikkere slang dan de normale Doubleblaster. De slang wordt ook langer als u de Doubleblaster DS  aanzet (en harder zet) en krimpt weer als u de Doubleblaster DS uit zet. Dus geen lange vervelende slang om op te bergen. Zuinig in verbruik, super krachtige professionele waterblazer (2200 Watt) voor een ongelofelijk aantrekkelijke prijs.

De Doubleblasters DS zijn de meest gebruikte professionele waterblazers in trimsalons. Ideaal voor alle hondenrassen (zeker ook voor alle type vachten van de doodles) en katten. De Doubleblaster DS met metalen behuizing heeft een traploos regelbare motor, dus zachtjes blazen (föhnen) is ook mogelijk maar voluit geeft de Doubleblaster DS een ongelofelijke krachtige luchtstroom.

Met warmte warmte element, dus met warme lucht, te regelen middels een schakelaar , 3 standen koud, warm en heet. Wordt geleverd met 2 spuitmonden. Waterblazer met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Verkrijgbaar in de kleur: zwart – blauw – paars – roze. LET OP! Geef je geen kleur op bij het veld opmerking kies ik een willekeurige kleur voor je. De levertijd is: 7 werkdagen.

 

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 100 × 50 × 50 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…