Waterblazer

115.00

Beschrijving

De waterblazer wordt niet opgestuurd en kan op afspraak worden opgehaald.
Bestel je ondanks het feite dat ik de waterblazer niet opstuur toch, en vink je aan om te bezorgen, worden afhandelingskosten bij jou in rekening gebracht van minimaal €25,00 en wordt het restant bedrag minus de afhandelingskosten terug gestort!

Doubleblaster DS is met geluidsdemper. Eindelijk een professionele waterblazer die veel minder herrie maakt dan de normale Doubleblaster. Het verschil met de normale Doubleblaster is dus dat de Doubleblaster DS een stuk stiller is. Dat is natuurlijk prettiger voor u maar ook voor de hond of kat (of ander huisdier).

De Doubleblaster DS heeft ook een iets dikkere slang dan de normale Doubleblaster. De slang wordt ook langer als u de Doubleblaster DS  aanzet (en harder zet) en krimpt weer als u de Doubleblaster DS uit zet. Dus geen lange vervelende slang om op te bergen. Zuinig in verbruik, super krachtige professionele waterblazer (2200 Watt) voor een ongelofelijk aantrekkelijke prijs.

De Doubleblasters DS zijn de meest gebruikte professionele waterblazers in trimsalons. Ideaal voor alle hondenrassen (zeker ook voor alle type vachten van de doodles) en katten. De Doubleblaster DS met metalen behuizing heeft een traploos regelbare motor, dus zachtjes blazen (föhnen) is ook mogelijk maar voluit geeft de Doubleblaster DS een ongelofelijke krachtige luchtstroom.

Met warmte warmte element, dus met warme lucht, te regelen middels een schakelaar , 3 standen koud, warm en heet. Wordt geleverd met 2 spuitmonden. Waterblazer met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Verkrijgbaar in de kleur: zwart – blauw – paars – roze. LET OP! Geef je geen kleur op bij het veld opmerking kies ik een willekeurige kleur voor je. De levertijd is: 7 werkdagen.

Wens je de vacht van jouw viervoeter te leren blazen neem dan HIER >> is een kijkje. Bij www.doodlevachtverzorging.nl geef ik o.a. les over “hoe de waterblazer bij bijvoorbeeld de verschillende type vachten bij Labradoodle is te gebruiken”.

De waterblazer wordt niet opgestuurd en kan op afspraak worden opgehaald.
Bestel je ondanks het feite dat ik de waterblazer niet opstuur toch, en vink je aan om te bezorgen worden afhandelingskosten bij jou in rekening gebracht van minimaal €25,00 en wordt het restant bedrag minus de afhandelingskosten terug gestort!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.