Workshop Trim en Knip ’s middags

119.95

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

×

Workshop Trim en Knip 's middags #1

119.95

Beschrijving

Herken je dit? Je wil je Doodle mooi in model hebben maar je weet niet hoe. Je wil heel graag die speciale momenten beleven met eigen Doodle tijdens het borstelen alleen wanneer je klaar bent dan is het eindresultaat niet helemaal wat je in gedachten had. Dan heb ik de oplossing voor je en volg bij mij deze workshop.

Tijdens deze workshop trim en knip je eigen Doodle leer je hoe je je Doodle op een mooie en natuurlijke wijze kunt trimmen, zonder zichtbare knipsporen. Hierbij maak je o.a. gebruik van tondeuse met opzetkammen, rechte en effileerscharen.

Je mag tijdens de workshop verschillende tondeuses en scharen uitproberen, zodat je zelf kunt kiezen wat jij het prettigste vindt. Bij de workshop trim en knip je eigen Doodle gaan we er wel vanuit dat je weet wat de vachtverzorging inhoudt. En de vacht van je Doodle niet vervilt of geklit is. Je kan namelijk niet een vervilte of geklitte doodle knippen of trimmen.

Als je interesse hebt in de verschillende trimmaterialen, dan is er na afloop van de workshop de mogelijkheid deze bij ons aanschaffen tegen een scherpe prijs en… je koopt geen miskoop.

Kosten workshop trim je eigen  Doodle:

€ 119,95 p.p. inclusief 1 hond voor de gehele workshop.
Bij eventuele deelname van een 2e persoon bedragen de kosten € 44,95. Je werkt samen op één hond.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.