Aanbieding!

Workshop Trim en Knip smorgens

119.95 99.95

Tijdens de workshop DoodleKoppie knippen leer je hoe je een mooi rond Doodlekop knipt. Het Doodle hoofd maakt met name het leuke doodle uiterlijk. Mooi rond en niet te kort, zodat je doodle niet op een poedel lijkt maar een echte Doodle.

Als je interesse hebt in de verschillende trimmaterialen, dan is er na afloop van de workshop de mogelijkheid deze bij mij aanschaffen tegen een scherpe prijs.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Start: 4 augustus 2018 om 9:00 am Finish: 4 september 2018 om 11:00 am
×

Workshop Trim en Knip smorgens #1

99.95

Beschrijving

Tijdens de workshop trim en knip je eigen Doodle leer je hoe je je Doodle op een mooie en natuurlijke wijze kunt trimmen, zonder zichtbare knipsporen. Hierbij maak je o.a. gebruik van tondeuse met opzetkammen, rechte en effileerscharen. Je mag tijdens de workshop verschillende tondeuses en scharen uitproberen, zodat je zelf kunt kiezen wat jij het prettigste vindt. (Bij de workshop trim en knip je eigen Doodle gaan we er wel vanuit dat je weet wat de vachtverzorging inhoudt. Je kan nl. niet een vervilte of geklitte doodle knippwn of trimmen.)

Als je interesse hebt in de verschillende trimmaterialen, dan is er na afloop van de workshop de mogelijkheid deze bij ons aanschaffen tegen een scherpe prijs.

Kosten workshop trim je eigen  Doodle:

€ 119,95 p.p. inclusief 1 hond voor de gehele workshop.
Bij eventuele deelname van een 2e persoon bedragen de kosten € 44,95. Je werkt samen op één hond.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.