Shampoo in blokvorm

0.00 (incl. btw)

De shampoo in blokvorm

De solide ook wel vaste blok shampoo genoemd, is volledig handgemaakt. Heeft alleen natuurlijke ingrediënten en is bijvoorbeeld zeer zuinig in gebruik. Je kan een middelgrote langharige hond wel 50 keer wassen. In tegenstelling tot de traditionele vloeibare shampoos irriteert deze shampoos niet en geeft veel uitkomst en oplossingen bij diverse varianten van huid en vacht problemen.

Het voordeel van de blok shampoo ten opzichte van de traditionele vloeibare shampoo is, de blok, vaste vorm shampoo schuimt veel minder. Na het wassen blijft de vacht makkelijk doorkambaar en valt hij super vol en natuurlijk.

Essentieel voor een blokshampoo om zijn lange levensduur te krijgen is, dat de blokshampoo na gebruik opdroogt.Daarom op laten drogen in de op deze website te verkrijgen natuurlijke zeepbakjes die de blokshampoo goed laten drogen zodat je een lange levensduur krijgt. Er zijn verschillende varianten te koop met specifieke eigenschappen die vermeld achter de shampoo staan.

Maak jouw keuze voor jouw blok shampoo:

Beschrijving

Je wil je hond wassen maar hebt niet veel tijd dus je wenst een shampoo die goed schoonmaakt niet te veel schuimt zodat je uren en uren aan het uitspoelen bent maar wel goed schoonmakend en tevens extra verzorgend zodat je geen klitten of andere narigheid krijgt.

De Natuurlijk4dogs | 4Pets shampoos hebben vanzelfsprekend de standaard natuurlijke  ingrediënten in zich wat als grote kenmerk en eigenschap heeft het vuil extreem te verwijderen en onnodig vet te verwijderen waardoor de haarschubben open gaan staan. Doordat de de haarschubben openstaan wordt de vacht direct kwetsbaar en is het noodzaak daarna de vacht weer optimaal te beschermen met een natuurlijk product zoals de blok conditioner →

Nog een groot bijkomend voordeel van de blok shampoos is dat na het wassen de vacht NIET zacht of pluizig wordt (chemische beschadiging) maar behoudt de natuurlijke structuur van de vacht door de natuurlijke ingrediënten. De blok shampoo is ook goed te gebruiken bij een zogenaamde was en blaas methode.

Een tip om de vaste blokshampoo te gebruiken en je toch de wens hebt om wat meer vloeibaar te werken is  om een half uur voordat je het gebruikt in een klein laagje van lauwwarm wat er te leggen zodat het blok wat zachter en als het ware vloeibaar wordt. Je krijgt dan het beste van twee werelden namelijk de intense verzorging van het vaste blok en het makkelijk verwerken van een vloeibare shampoo.

Hond Shampoo – Goed geprijsd en eerlijke universeel shampoo
2-1 Shampoo – Shampoo-conditioner in één zonder vet te zijn
Anti-Beestjes – Tegen alle ongedierte ook preventief
Boszeep – Werkt als een masker en trekt alles uit huid en vacht
Diepte Reiniger – Reinigt zeer effectief en diep, verwijdert residu
Doodle Shampoo – Anti-klit, preventief tegen klitten
Kruiden Shampoo – Verzorgend en mild tegen ongedierte
Repair Shampoo – Reparerend en herstellend voor huid, vacht
Teer Shampoo – De ouderwetse antibacteriële eigenschappen

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.160 kg
Afmetingen 100 × 50 × 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…