Multi Olie 10 ml

16.95 (incl. btw)

Categorie:

Beschrijving

De Multi Olie is net dat beetje extra bij een vacht die ondanks het gebruik van de vachtspray toch droog blijft. De basis ingrediënten zoals 100% Tamanu olie, Vitamine E & optioneel Etherische olie en aangevuld met ingrediënten die ervoor zorgen dat de vacht niet klit of pluizig is. Goed te gebruiken in combinatie met de vachtspray.

De Tamanu olie staat o.a. garant als oplossing voor:

  • Elke vorm van uitslag
  • UV bescherming (handig tegen vachtverkleuring)
  • Insecten beten en de allergische reactie hierop (sneeuwbal effect)
  • Eczeem behandeling
  • Beschadigd of zeer droge vacht
  • Droge huid en of beschadigde huid
  • Genezen van littekens en voorkomen ervan

Deze super olie, bevat antibacteriële en antivirale eigenschappen, tevens bevordert het de vorming van nieuw weefsel en cel genezing.
Deze effectieve olie is onmisbaar voor uw dier. Een wond of ontsteking kan snel ontstaan.

Multi Olie en Paarden.
Paarden zijn van nature vluchtdieren: als er gevaar dreigt, slaan ze op de vlucht. Dit instinctieve vluchtgedrag is gevaarlijk bij onze manier van huisvesting in stallen en afgerasterde weilanden en een ongeluk zit in een ‘klein’ hoekje. Daarbij gebruiken wij paarden in diverse omstandigheden, waarbij ongelukken kunnen gebeuren en verwondingen kunnen ontstaan. Er wordt gezegd dat 80% van de paarden ergens in z’n leven minimaal één serieuze wond oploopt waar een dierenarts bij moet komen.

Pure Multi Olie bevat, deze werken ontstekingsremmend en hebben een anti carcinogene werking. Multi Olie is alleen bewezen effectief wanneer deze onverdund is.

Waarom is een wond bij een paard vaak een probleem?
Paarden hebben lange benen waar veel belangrijke structuren (gewrichten, pezen, zenuwen) direct onder de huid liggen. Deze structuren kunnen gemakkelijk beschadigen als er een wond ontstaat. Daarom zijn wonden aan de benen meestal gevaarlijker dan wonden aan de romp.

Een ander probleem is dat paarden relatief slecht genezen: het paard is de slechtst genezende diersoort op aarde, samen met de mens! Paardenwonden genezen traag, en krijgen vaak complicaties zoals een wondinfectie, wild vlees, afwijkende littekens etcetera. Wederom een hoogstandje van technische kennis gecombineerd met de vruchten van de natuur.

Extra informatie

Gewicht 0.160 kg
Afmetingen 10 × 2 × 10 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.